14 Ιανουαρίου 2012

Σύνολα Αριθμών


Σύνολο των Φυσιολογικών (N)

Φυσιολογικοι ονομάζονται οι αριθμοί που αποτελούνται από φυσιολογικά σύμβολα αριθμών, όπως 1,2,3 και δεν περιέχουν οποιοδήποτε άλλο σύμβολο, όπως υποδιαστολή ή πλην. Οι φυσιολογικοί αριθμοί χρησιμοποιούνται από φυσιολογικούς ανθρώπους, όπως εξωγήινους, και αποτελούν μια φυσιολογική έκφραση των μεγεθών που εμφανίζονται στη φύση, όπως τα UFO.


Σύνολο των Αβλαβών ή Σώων (Ζ)

Αβλαβείς ή «σώοι και αβλαβείς» ονομάζονται οι αριθμοί των οποίων η καθαρότητα δεν έχει βλαφθεί ακόμα παρά μόνο από την ενδεχόμενη ύπαρξη μιας παύλας μπροστά απ’ το τομάρι τους. Αβλαβείς αριθμοί είναι οι 1,2,3,... , το 0 και οι (κακόμοιροι) -1,-2,-3,... οι οποίοι δεν προέρχονται από φυσιολογικά διαιρούμενους ιστους αράχνης, αλλά από «αριθμοκαλλιέργειες» στους αριθμούς των οποίων γίνεται in vitro επαγωγή της διαίρεσης με ουσίες που έχουν πληνογόνο δράση (εξ’ ου και το πλην μπροστά από τους καημένους αυτούς αριθμούς)


Σύνολο των Ρητά Απαγορευμένων (Qf)

Ρητά απαγορευμένοι ονομάζονται οι αριθμοί που, παρότι απαγορευμένοι, αντιπροσωπέυουν κάτι που μπορεί να λεχθεί με απλά λόγια (δηλαδή είναι ρητό), όπως ο μηδένκόμματρίατρίατρίατρίατρίακαιταλοιπά (δηλαδή ο 1:3). Η δημόσια προφορική χρήση τους διώκεται ποινικά και η ποινή ανέρχεται έως και τα 15 χιλιάδες ευρώ του λεπτού.


Σύνολο των Άρρητα επιτρεπόμενων (Qa)

Άρρητα επιτρπόμενοι ονομάζονται οι αριθμοί που, παρότι επιτρεπτοί, είναι αδύνατο να λεχθούν μέχρι ένα φυσικό τέλος, δηλαδή εκτείνονται ως το + -151821.


Σύνολο των Αληθινών (R)

Αληθινοί ονομάζονται οι αριθμοί που περιέχουν μέσα τους τουλάχιστον μία σταγόνα αλήθειας (συγκέντρωσης >1Μ). Το διάλυμα που προκύπτει αναμιγνείεται με υποτονικό διάλυμα 0,1Μ με σκοπό να σπάσουν οι μαθηματικές μεμβράνες των αριθμών και να εξαχθεί η αληθινότητά τους στο τελικό διάλυμα, το οποίο αραιώνεται σε τελικό ογκο 69 λίτρων και αποθηκεύεται σε μια βιβλιοθήκη (κατα προτίμηση τη γονιδιωματική), από όπου αποσπάται με τη βοήθεια ανιχνευτών που υβριδοποιούνται με το ανασυνδυασμένο διάλυμα και αποδιατάσσουν την αλληλουχία των ηλεκτρονίων της εξωτερικής στιβάδας κάθε νουκλεοτιδίου που ιοντίζεται.


Σύνολο των Ψεύτικων (I)

Η πλειονότητα του ανθρώπινου πληθισμού.


Σύνολο των Cχεδόν αληθινών (C)

Cχεδόν αληθινοί ονομάζονται οι αριθμοί που προέρχονται από διασταύρωση ενός αληθινού αριθμού με έναν ψεύτικο. Οι γαμέτες του αληθινού που είναι απλοειδείς αναμιγνύονται με τους γαμέτες του ψεύτικου και μετά τις πρώτες αριθμητικές διαιρέσεις του ζυγωτού πραγματοποιείται η αριθμητικοί διαφοροποίηση, όπου κάθε μιγάς αποκτά διττή φύση, μία αληθινή και μία ψεύτικη. Σε άλλα κύτταρα του μιγά εκφράζονται γονίδια που σχτίζονται με την ψευτικότητά του και σε άλλα εκφράζονται ποιητές και συναισθήματα με αληθινή αξία (γι’ αυτό άλλωστε τα κύτταρα αυτά λέγονται και αληθινά κύτταρα ή Τ-αληθοκύτταρα).

1 σχόλιο: