23 Μαΐου 2011

Θεολογικό Πεδίο (religious field)

Τα πρόσφατα πειράματά μας μάς δίνουν πλέον τη δυνατότητα να μιλήσουμε για ένα νέο είδος πεδίου πέρα από τα γνωστά (όπως το μαγνητικό και το ηλεκτρικό). Αύτο είναι το θεολογικό πεδίο! Σύμφωνα με τα πειράματα ο τύπος από τον οποίο προκύπτει ο βαθμός (ένταση, όπως αποκαλέιται επιστημονικά) του πεδίου είναι:

Br = Kre .. N/l . Ir

Υπόμνημα
Breligious = θεολογικό πεδίο. Η έντασή του μετριέται σε Holy-Tesla.
Kre = σταθερά παγκόσμιας θεολογικής συγκέντρωσης (ισούται με 10-7 Ν/Α2, δηλαδή Νικόλαος/Ά2γιος)
π = σταθερά παραδεισένιων ακτίνων. Χρησιμοποιείται για τη μέτρηση των κυκλικών συννέφων με τους τύπους Π=2πρ , Ε=πρ2 κλπ., όπου ρ η νεφελειακή ακτίνα
Ν = ο αριθμός των πιστών στο χώρο
l = η μέγιστη απόσταση Χριστιανού με Χριστιανό. Στην Εκκλησία αυτός ο αριθμός υποτετραπλασιάζεται, λόγω ισχυρής ενότητας των παρεβρισκόμενων πιστών.
Ir = η συνολική ένταση πίστης των παρεβρισκόμενων πιστών. Μετριέται σε Α (αγιόνια) και βρίσκεται από τον τύπο : Ir = n . Rr/Vr , όπου Rr η θεϊκή αντίσταση που αποκτούν οι πιστοί εξαιτίας του "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν", Vr  η τάση του Θεού να μην εκπληρώνει τις επιθυμίες των πιστών και n τα mol του θεολογικού οξέος που συσσωρεύονται στις κοιλώτητες του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια της προσευχής. (Όσο εντονότερη είναι η προσευχή, τόσο μεγαλύτερη η έκκριση H2ThO3*)

* H2ThO3 : θεολογικό οξύ (hydrogen theonate). Th+4 : ιόν θεονίου (theonium). Ατομικός αριθμός:111
Ατνίθετο του H2ThO3 είναι το H2StO3 (σατανικό οξύ-hydrogen satanate). St+4 : ιόν σατανίου (satanium). Ατομικός αριθμός:666

4 σχόλια:

  1. Xaxaxa!einai yperoxo!pws sou rthe?:P pragmatika einai fovero!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να υποθέσεις ότι το δημιούργησα σε μια ώρα ιστορίας ή αρχαίων!! Το έχω από πριν το Πάσχα, απλά τον τελευταίο ένα μήνα το έψαχνα απεγνωσμένα!! Και αν θες να μάθεις τελικά τι έγινε.... το βρήκα!! (και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, με ενθαρρύνουν να γράψω για το ελικοβακτήριο της βρεγμένης γάτας και την αστρόζη!! ΑΑΑΑ!! Να γράψεις εσύ για την αστρόζη για να μην κάνω εγώ όλα τα πόστς και θα πω στον Αντώνη να γράψει για τις θερμίδες του ελικοβακτήριου της βρεγμένης γάτας, μιας και αυτός το ανακάλυψε!! Η Ηρώ λέει θα ανεβάσει και κάτι άλλο κάποια στιγμή, αλλά δεν ξέρω τι είναι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Vr: η τάη του Θεού"

    τάη? Όπως λέμε Mai Tai (μάη τάη)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι, όπως λέμε Bloody Mary, ρε συ... Μα πώς δεν το είδες ρε βλάκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή