2 Μαΐου 2011

Επιτέλους.... Η ιστορία μας και οι δικαιολογίες!!

Αγαπητοί αναγνώστες, τηλεθεατές ή ό,τι άλλο μπορεί να είστε για αυτό το αναμφίβολα πασίγνωστο project με κωδικό όνομα "Επιστήμη για κλάματα", θα ήθελα να σας καλωσορίσω! Ο λόγος για τον οποίο καθυστερήσαμε υπερβολικά να αναρτήσουμε νέες ανακαλύψεις είναι, όπως ανέφερε ήδη ο νεοσύλλεκτος επιστήμονας Oradon, ότι ένας μετεωρίτης προσέκρουσε στο εργαστήριο και τα έκανε όλα λαμπόγιαλα, αλλά, βλέπετε, η καταστροφή συνέβη ενόσο δε βρισκόμασταν στο εργαστήριο, οπότε, ναι, ζούμε και ήρθε η ώρα να χαρείτε (?) που θα κάνουμε περισσότερες αναρτήσεις με το νέο προσωπικό, τους:
-Oradon (ή Abacab ενίοτε, καθώς του αρέσει να αυτοαποκαλείται και ετσί, επειδή έτσι λένε τον αχώριστο φίλο του που τυχαίνει να είναι ένας εγκέφαλος που μιλάει...και περπατάει...και έχει και γκόμενα...)
-Hrw (Κανονικά λέγεται Ηρώ, αλλά αυτό που θέλει να μας πει με αυτό το συγκεκριμένο όνομα είναι ότι ενίοται προφέρεται και Χρού, απλά το "Χ" λίγο πιο απαλά και το "W" με την κανονική προφορά του w στην αγγλική γλώσσα)

Και περιμένουμε ακόμα ένα μέλος... Αυτό το μέλος (για τους τιχόντες ενδιαφερόμενους):
-θα έχει καλή γνώση υπολογιστών για τις αναρτήσεις
-θα έχει δυνατότητα μετακίνησης μέχρι το εργαστήριο (δεύθυνση: Τρικούπη 69, Πέρα Ραχούλα, Νομός Αρκαδίας)
-θα είναι γένους θηλυκού και θα έχει μεσαίο ύψος και κοντά μαλλια
-θα λέγεται κατά προτίμηση Δήμητρα και θα είναι απόγονος του οίκου των Ευμορφόπουλων
-θα βλέπει πολλές ταινίες και θα ακούει πολύ μουσική

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν μήνυμα στο προσωπικό μου τηλέωνο συμπεριλαμβάνοντας το mail τους.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ακούσετε τις πρόσφατες ανακαλύψεις μας για το στοιχείο "Πουστρόνιο", το στοιχείο "Καντέμιο", την ύπαρξη απόδοσης 5 ή -3 και πολλά πολλά άλλα!

7 σχόλια:

  1. hem,hem.hello world.
    βασικα θα χε πολυ πλακα να ειμαστε ολοι μαζι εδω και να γραφουμε επιστημονικες μαλακιες,αλλα god(?) δε μπορω να γραψω ευκολα στα ελληνικα,ασε που δεν εχω κανει καμια εφευρεση τελευταια...αλλα αμα θελετε,βαλτε με.αν βεβαια μπορεσω να κληρωθω αναμεσα στους χιλιαδες συμμετεχοντες... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντως θα μπορουσαμε να βαζουμε και κανονικα αρθρα οπως κατι τετοιo:
    http://cine-gear.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτα, πραγματικα ειναι δυσκολο,αλλα πρεπει να προσπαθησεις...κ εγω δεν πιστευα οτι θα εχω αυτη την τιμη,μεχρι που μπηκα στο blog...
    οσο για τις εφευρεσεις,δεν φανταζεσαι ποσο τυχερη εισαι!!οι δικες μου οι εφευρεσεις,αν και συνεχεις,δεν μπορουν να εκτιμηθουν απο τους καθηγητες,με αποτελεσμα οι βαθμοι μου να μειωνονται συνεχως...δεν ξερουν να ξεχωριζουν το ταλεντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμητρα, είδα το λινκ, αλλά δεν ξέρω... Θα μπορούσαμε να παίρνουμε τα αληθινά άρθρα και να τα γελοιποιούμε με τρόπο: να εγώ χθες στο εργαστήριο έφτιαξα μια οπτική ίνα που μετέφερε από το σκληρό μου σε εξωτερικό όλες τις ταινίες και τις δισκογραφίες και όλα αυτά και μετά ξανά πίσω στο νέο παγκόσμιο ρεκόρ (100 μέτρων) 0.000000001s!!! (αν και το συγκεκριμένο δεν ακούγεται πολύ ενδιαφέρον...!) Λοιπόν, μπορούμε να παραθέτουμε αποσπάσματα (έτσι για τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ρε παιδί μ!) αλλά να επικεντρωθούμε στις δικές μας ανακαλύψεις!!

    Ηρώ, πες τα... Κανένας καθηγητής δεν μπορεί να εκτιμήσει το απόλυτο δίκιο π έχεις πάνω στο θέμα a=5/-3... Είναι απλά το απολύτως φυσιολογικό αποτέλεσμα για μια μηχανή Carnot και το κατακρίνουν, γιατί αυτοί δε θα μπορέσουν ποτέ να φτάσουν πάνω από το 1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, και ανακοινών επισήμως ότι η Δήμητρα είναι πλέον το νέο μέλος!! (Μετά από εξουθενωτική και εξωνυχιστική ανάγνωση όλων των δηλώσεων συμμετοχής)... Συγχαρητήρια, Δήμητρα!! και όσο για το ότι δεν πολυμπορείς τα Ελληνικά, γράφε αν είναι σε greeklish :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα!! Ο Παπατζήμ!! Με αυτόν είχαμε ξεκινήσει πέρισι το βλογ και μετά βαρεθήκαμε και το σταματήσαμε, αλλά μετα το είδες εσύ και μου το θύμησες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή