2 Μαΐου 2011

Εφευρεσεις Νο 1

Και ναιιι,ενω ολοι εσεις προσπαθειτε ακομα να κατασκευασετε μια μηχανη carnot,ωστε να εχετε αποδοση οσο το δυνατον πιο κοντα στο 100% ,κ παλι δεν τα καταφερνετε,εγω, ολομοναχη, καταφερα να δημιουργησω την πρωτη μηχανη ραζη-αλεξανδρατου,η οποια οχι μονο μπορει να εχει αποδοση 5,αλλα μπορει κ να αντιστρεψει τη λειτουργεια της,ετσι ωστε να μην παραγει,αλλα να καταναλωνει εργο,κ η αποδοση της να φτανει το -3!

Η εφευρεση αυτη,βασιστηκε στο νομο που ειχα διατυπωσει παλιοτερα (5+4=6) κ ο,τι αυτος συνεπαγεται,οποτε καταλαβαινουμε ποσο σωστη κ ακριβης ειναι! Θα την ονομασω ah (υπέρ-απόδοση) =1 + 4 = 5 ή -3
Θα επανελθω συντομα με νεες εφευρεσεις κ ανακαλυψεις!

8 σχόλια:

  1. Νομίζω μας τη λέει τώρα...!! Θα κάνω κάποτε μια εφεύεση πιο φοβερή από ότιδήποτε!!! Θα το δείτε... (έκανα ένα μικρό edit στο post για να γράψουμε και τη συντομογραφία της νέας ανακάλυψης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εκανες!κ τι θα εφευρεις που θα ειναι πιο φοβερο απο μια μηχανη καταριπτει την αρχη διατηρησης της ενεργειας??οχι πες!!τι θα ειναι αυτο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια μηχανή που θα καταρίπτει την κατάριψη της ΑΔΕ! Ή τέλος πάντων θα βρω μια συγχωρδία που δε θα την έχει σκεφτεί ποτέ κανείς!! Ουτε ο Ξενάκης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχχα!!μια μηχανη που θα καταριπτει την καταριψη(?)!!!!!ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΙΘΑΡΑ!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDD(πραγμα το οποιο μαλλον το ξερεις,αλλα το λεω για εμπεδωση!):D και ναι,τωρα χαιρομαι!!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα χαρά!! Λοιπόν, θα φτιάξω κάποτε ενα πόστ με ό,τι βλακεία πεις στην κιθάρα!! Θα είναι άκρως επιστημονικό....!! Πάω να γράψω για τη νέα λέξη της νεοελληνικής γλώσσας, το σόον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ρε,εχω μεγαλη χαρα,γιατι μετα απο 11-12 χρονια που κρατουσα την κιθαρα κ την πηγαινα περα δωθε χωρις να καταλαβαινω τι κανω,για 1η φορα, υπαρχει λογος που τοποθετω καπως συγκεκριμενα τα χερια μου κ ειναι προκαθορισμενο το τι θα ακουστει!!!ειμαι συγκινημενη!!:P
    οκ,μεχρι αυριο θα μου περασει η χαζοχαρα,αλλα προς το παρον παιζω 6 συγκεκριμενα πραγματα απο το μεσημερι!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!(ενταξει μπορει μερικες λιγες!!)βασικα κατσε να μαθω πρωτα,κ μετα αμα πεταξω κ τιποτα ακυρο,δεν πειραζει θα το βρω!!σημασια εχει να μαθω!!κ θα μαθω πολυ σοον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχα!!! Σόον!! Τι τέλεια που είναι αυτή η λέξη!! Λοιπόν, αύριο δεν έχει και πολύ καινούρια πράγματα πάνω στην ταστιέρα (ή τοστιέρα, όπως θες), αλλά όλο και κάτι μπορεί να βρούμε αφού θα φέρω τη δική μου... Αλλά κατά τ' άλλα είμαι σίγουρος ότι θα σε πορώσει η θεωρία!! (όταν ξεκινήσεις με καθηγητή θα με βρίζει, είμαι σίγουρος, αλλά δεν πειράζει!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή